A modern kor elkerülhetetlen velejárója, hogy testünk mesterséges anyagok és kemikáliák sokaságával kerül interakcióba. Ezen behatások túlnyomó részét a bőrünk feladata felfogni és kivédeni, így nem meglepő, ha a bőrproblémák egyre gyakrabban érintik a társadalom különböző rétegeit. A probléma kezeléséhez vissza kell térni tradícióinkhoz. A népi orvoslás több évszázados hagyományait és a magyar tájak speciális gyógynövényeit felhasználva a bőrproblémák és a velük járó tünetek sikeresen csökkenthetők.

Egy-egy bőrelváltozás oka a hidegebb időjárástól kezdve a rossz szellőzésű ruhadarabok viselésén át egészen a komolyabb betegségekig több minden is lehet.

Éppen ezért nagyon fontos, hogy ismerjük testünket, rendszeresen vizsgáljuk át minden testrészünket. A bőrelváltozások megjelenésekor – főként, ha az hirtelen és nagy bőrfelületen jelenik meg – azonnal forduljunk orvoshoz.

Szakemberrel való konzultáció és a tünetek egyértelmű beazonosítása után érdemes speciálisan az adott probléma enyhítésére fejlesztett gyógynövényes készítményeket választani.

Tradíció és innováció találkozása

A MEDIFLEUR speciális kozmetikumok kifejezetten a bőrproblémák mindennapos ápolására lettek kifejlesztve. A nemzetközi élvonalba tartozó kutatási eredményeket, valamint a népi orvoslás több évszázados hagyományait és a magyar tájak speciális gyógynövényeit felhasználva A MEDIFLEUR gyógynövényes készítmények szakszerű, kíméletes bőrápolást tesznek lehetővé.

Tradíció és innováció találkozása

Célzottan a bőrproblémák ellen

Speciális bőrproblémák esetén, okozza azt genetikai hajlam, a szervezetet ért stressz vagy egy fennálló betegség, rendkívül fontos, hogy ne kísérletezzünk hagyományos kozmetikumokkal! A nem megfelelő összetétel, az esetleges allergén, színező- vagy illatanyagok irritálhatják a bőrt és tovább ronthatnak a helyzeten. Mindig használjunk speciálisan az adott problémára fejlesztett készítményeket.

A diabétesz tüneteként jelentkező bőrszárazság megfelelő ápolást igényel. Különösen javallott a természetes anyagokból készülő termékek használata. A MEDIFLEUR cukorbetegek részére fejlesztett termékcsalád kifejezetten a diabéteszes bőr igényeit szem előtt tartva, a teljes bőrfelület mindennapi tisztítására és ápolására lett kifejlesztve.
Pikkelysömör esetén is kerüljük a hétköznapi kozmetikumokat, így elkerülhetjük a bőr további irritálását. A MEDIFLEUR intenzív bőrápoló termékek a pikkelysömörös bőr igényeit szem előtt tartva növényi kivonatok és olajok segítségével pótolják a hiányzó zsiradékokat, nyugtatják és hidratálják a száraz bőrt.

Hétköznapi bőrápolás?

Amennyiben nem betegség okozta „hétköznapi” bőrprobléma áll fent, akkor is van lehetőség a MEDIFLEUR által nyújtott kellemes bőrérzet elérésére.

A rendszeresen jelentkező száraz láb és sarki bőrkeményedések ápolására kiválóan alkalmas a MEDIFLEUR sarok- és lábápoló puhító, tápláló krém. A lábkrém shea vajjal, bőrregeneráló allantoinnal, hidratáló hatású panthenollal és E-vitaminnal varázsolja puhává a bőrt. Kiválóan alkalmas a  kiszáradó bőr ápolására.
Nemcsak a lábak, a kezek is könnyen puhává varázsolhatók! A MEDIFLEUR depigmentáló, ránctalanító kézkrém szezámmag olaj és shea vaj segítségével pótolja a bőr lipid tartalmát, csökkenti a ráncokat és puhítja a száraz bőrt. Citrom és uborka kivonattal halványítja a bőr öregedése során jelentkező foltokat.

MEDIFLEUR depigmentáló,
ránctalanító kézkrém

TOVÁBB

MEDIFLEUR sarok- és lábápoló tápláló,
puhító krém

TOVÁBB