A megritkult haj sűrűsége akár 33%-kal is növelhető, ráadásul természetes hatóanyagokkal! Ismerd meg a MEDIFLEUR hajhullást csökkentő innovatív kozmetikumait, amelyek hajsűrűség fokozó hatását független laboratóriumi vizsgálatok bizonyítják!

Fésülködéskor csomókban hulló haj?
Kopaszodó foltok?
Az elvékonyodott hajszálak között átlátszó fejbőr?

A kopaszodás és a kóros hajhullás sok ember rémálma. A fokozott hajhullást okozhatja stressz, vagy egyéb életvitelszerű probléma, ezért rendkívül fontos, hogy megismerjük a háttérben meghúzódó okokat.
Nem szabad elfelejteni, hogy a hajhullás természetes élettani jelenség. Egészségi állapotunktól és tisztálkodási szokásainktól függően naponta több tucat, vagy akár száz hajszálat is elvesztünk. Kóros hajhullásról akkor beszélünk, ha a hajvesztés tartósan napi 100 hajszál fölé emelkedik.

A MEDIFLEUR kifejezetten a hajhullásra hajlamos fejbőr igényeire szabva fejlesztette ki termékeit azzal a céllal, hogy a kóros hajhullás ne csak megállítható, de visszafordítható legyen. Ráadásul természetes hatóanyagok segítségével!

MEDIFLEUR fejbőr ápoló pakolás hajhullásra őssejtaktivátorral és a MEDIFLEUR sampon hajhullásra őssejtaktivátorral termékek független laboratóriumi vizsgálatok alapján már két hónap használat után, akár 33%-kal növelhetik a haj sűrűségét!*

Fejbőr ápolás őssejtaktivizálással!

A fejbőr hámrétegében lévő őssejtek gondoskodnak a fejbőr és a hajhagymák folyamatos megújulásáról. A kor előrehaladtával, esetleg betegség vagy stresszhatás következtében a hajhagymák megújulása lelassul. A zöldborsóból kivont peptid aktivizálja a hajhagymák működéséért felelős őssejteket, hozzájárulva ezzel a hajszálak növekedéséhez. A zöldborsó peptid mindemellett csökkenti a dihidrotesztoszteron hormon hatását is, ami a haj életciklusának felgyorsulásáért (ezáltal a hajhullás erősödéséért) felelős.
A termékek szójabab- és búzacsíra kivonat tartalma fokozza a sejtek energiaellátását, a magas keratin tartalmú szentjánoskenyérfa mag kivonat pedig védi a hajszálak szerkezetét.

A hatás érdekében így használd a készítményeket

Először masszírozd a pakolást a fejbőrbe (nem a hajra) és hagyd 20 percig hatni. Öblítsd le, majd mosd meg a hajad a samponnal. A fejbőr ápoló pakolás és a sampon egyidejű használata hetente két-három alkalommal javasolt. Fontos, hogy legalább két hónapig, rendszeres használd a készítményeket, mert a hatóanyagoknak így lesz idejük kifejteni a hatásukat!

KEDVEZMÉNYES CSOMAGBAN IS ELÉRHETŐ!

A MEDIFLEUR XXL kúracsomag 4 hónapra elegendő mennyiséget tartalmaz. Együtt 12.000 Ft megtakarítással kapható!

 

 


Független laboratóriumi vizsgálat

*J.S. HAMILTON International Sp.z o.o. – REPORT OF INSTRUMENTAL TEST – PARTIAL RESULTS (No. 410175), Authorized by Katarzyna Cięszczyk, Cosmetic Research Specialist, Poland, 2017.

Alanyok száma: 10 fő (műszeres vizsgálat).
Résztvevők neme: nők és férfiak egyaránt.
A résztvevők a hajhullásból származó hajsűrűség csökkenés terén érintettek.
A résztvevők hajhullásának okai: alkalmi, örökletes, hormonális változás, stressz, gyógyszer használat, helytelen hajápolás

A vizsgálat eredményeként, a két termék rendszeres, együttes használatát követően (2 hónapon át, hetente kétszer) a résztvevőknél 4% és 33% közötti (átlagosan 15%) hajsűrűség növekedést mértek (cm2-ként).
Eredmény: A MEDIFLEUR sampon hajhullásra és a MEDIFLEUR fejbőr ápoló pakolás hajhullásra termék növeli a haj sűrűségét.